Cuma 10 Eylül 2010 - 23:07

الجمعة ٢ شوال ١٤٣١

شنبه ۲۰ شهريور ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۷

Kullanıcı adı:

Şifre :

Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum   aktivasyon
Üye ol
    
İran, genetik biliminde önde gidiyor

 7.12.2009

İran İslam Cumhuriyeti Nörogenetik Derneği Başkanı Muhammed Hasan Keriminejad, araştırmacıların çabalarıyla İran’ın son yıllarda genetik biliminde önde giden ülkelerden biri olmayı başardığını belirtti.

İran İslam Cumhuriyeti Nörogenetik Derneği Başkanı Muhammed Hasan Keriminejad, araştırmacıların çabalarıyla İran’ın son yıllarda genetik biliminde önde giden ülkelerden biri olmayı başardığını belirtti.

Keriminejad “tarihi belgeler gösterdiği gibi yedi hicri yılına kadar atalarımızın inançları diğer milletlerin düşüncelerinin aksine bugünkü bilim temeline çok uyuyor. Son 20 yılda bu alanda bilim ve teorik olarak birçok gelişme kayıt edildi” dedi.

İran Nörogenetik Derneğinin önde gelen genetik,beyin ve sinir uzmanlarının katılımıyla üçüncüsünü düzenleyeceği yıllık kongresine işaret eden Keriminejad “bu kongre 10 Aralık tarihinde bilim ve tıp yetkililerinin katılımıyla düzenlenecek. Söz konusu kongrede alzheimer hastalığı, hareket nöronların karışıklığı,metabolizm hastalıkları ve genetik bilimindeki son gelişmeler ele alınacak” dedi.

 2

İzlenme sayısı: 182

Total Visit: 182
Total Rank: 0
Total Rankers: 0
Total Comments: 0

Oy vermek için yetkiniz yok. Lütfen giriş yapınız.